Dostava svih proizvoda iz iConnect online shop-a vrši se na teritoriji cele BiH posredstvom kurirskih službi na željenu adresu.

Termin dostave je do 7 radnih dana. Obavezno je ostaviti kontakt telefon kako bi Vas dostavljač kontaktirao oko preuzimanja paketa.

Pozivom Call centra bićete obaviješteni o detaljima isporuke Vašeg paketa.

Kod plaćanja pouzećem narudžbinu plaćate prilikom isporuke. Dostavljač će na vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.
Plačanje se vrši isključivo u valuti KM (Konvertiblnim markama) nakon što artikal bude dostavljen na vašu adresu.
Prilikom poručivanja personalizovanih maskica korisnik uploaduje svoju fotografiju za čiji kvalitet iConnect ne garantuje. Upload slike je poželjan u što većoj rezoluciji kako bi bila kvalitetnije odštampana, inače će štampa biti zamućena i lošijeg kvaliteta. Za kvalitet ponuđenih slika u galerijama garantuje i odgovara iConnect.
Kuponi za popust koje iConnect nudi mogu se iskoristiti samo jednom. Imajte u vidu da popust kupona (npr 10%) vrijedi za samo jedan artikal, nikako više artikala u paketu.
U slučaju da ne možete da pronađete svoj model telefona, pošaljite nam poruku, potrudićemo se da ispunimo vaše zahtjeve.
iConnect garantuje za svoj kvalitet, shodno tome bilo kakve nepravilnosti i oštećenja možete da reklamirate, bez dodatnih troškova.